10 Baju renang Bersalin untuk Mendapatkan Anda Melalui Musim Panas

tk
Kesopanan

Lashauna Williams

24 Mei, 2018 @ 10:30 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Apabila anda hamil, melabur dalam kepingan baru boleh merasa seperti membazir wang. Lagipun, kehamilan adalah keadaan sementara (tidak kira berapa lama beberapa minggu yang lalu). Tetapi seberapa banyak yang anda mungkin ingin membuat baju besar itu atau seluar pendek seluar pendek yang panjang untuk anda sepanjang musim panas, kadang-kadang anda hanya perlu menggigit peluru dan membeli pakaian bersalin.

Hal ini terutama berlaku ketika datang ke pakaian renang. Apabila anda menjangkakan, saman mandi dan penutup yang sama tidak akan memotongnya lagi. Dan sementara saman itu berfungsi, penutupnya boleh menjadi keseronokan tulen. Di bawah ini, kami telah membundel 10 perlindungan bersalin yang akan membantu anda berasa serta-merta digilap, tidak kira gaya gaya anda.

VIDEO: Chrissy Teigen dan John Legend Kongsi Nama Anak mereka dan Perkenalkan Dia dalam Foto Pertama yang Adorable

Teruskan membaca untuk mencari perlindungan bersalin untuk batu sepanjang musim panas yang panjang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 52 = 53

map