10 Blazer Besar untuk Mendapatkan Anda Cred Street Style Utama

TK
Christian Vierig / Getty
Ann Jacoby
(Teks)

dan Kim Duong
(Pasaran)

10 Ogos 2018 @ 1:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Inilah perkara mengenai blazer: Mereka tidak semestinya harus menjadi pakej dengan seluar yang hampir sama, dan tidak harus dipakai dengan tegas untuk perniagaan. Dan jika anda bertanya kepada kami, blazer kegemaran kami akan menjadi besar. Ia boleh menjadi sentuhan mentaliti yang “lebih besar adalah lebih baik”, atau mungkin cintaku kepada apa saja yang seolah-olah dipinjam oleh budak lelaki. Bottom line: Blazer yang terlalu besar adalah gaya yang tidak dapat dinafikan, kami terpaksa berkongsi dengan anda sepuluh pilihan kegemaran kami.

VIDEO: Tiga Cara Memakai Blazer Hitam

 

Pakailah mereka dengan seluar yang mengalir untuk rasa yang sangat santai, atau sukankan satu sahaja sebagai minidress dengan tali pinggang cinching. Apa sahaja kecenderungan anda, bawa satu dan bersedia untuk mendapatkan beberapa gaya jalan utama – tepat pada masanya untuk Fashion Month juga.

Tinjau melalui dan jual blazer lapan besar untuk menaikkan almari pakaian anda pada musim gugur ini.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 + = 83

map