10 Pelajaran Fesyen Anda Boleh Belajar dari Gaya Bersalin Blake Lively (Walaupun Jika Anda Tidak Hamil)

Blake Lively Maternity Style Lessons - Lead
Berita Pantai Pasifik; Berita Splash

Andrea Cheng

Jun 30, 2016 @ 9:00 pagi

Blake Lively mesti menjadi manusia super, kerana bukan sahaja dia mempunyai pekerjaan sepenuh masa sebagai pelakon (penggambaran di set, terutamanya dalam filem di mana anda benar-benar satu-satunya bintang, ditambah mempromosikannya, memakan banyak masa), tetapi dia juga seorang ibu, dan stylist. Memang, dia hanya menggayakan dirinya sendiri, tetapi masih. Dia adalah pengecualian yang luar biasa di laut bintang A-senarai yang menghalang bantuan mana-mana stylist yang paling berkuasa Hollywood (apabila dia boleh memilihnya) dan memotong bersama setiap pakaian untuk setiap satu penampilannya yang ramai.

Dan dia melakukan semuanya tanpa melanggar peluh. Ini adalah dari wanita yang pernah menjadi tajuk utama untuk marathon satu hari yang mengagumkan dalam 10 perubahan pakaian semasa dia Umur Adaline tekan lawatan. Sekarang bahawa dia mempunyai filem baru dan bayi baru dalam perjalanan, kami telah berbakat dengan satu lagi lawatan fesyen yang terkenal, yang bermula di Cannes dan berakhir dengan perdana N.Y.C The Shallows. Isyarat spoiler: Ia cukup epik. 

VIDEO: Blake Membawa NYC – Bagaimana Dia Berpakaian Bayi Bump 8 Cara Besar!

 

Tetapi tidak seperti pelancongan promo selebriti lain, coretan Lively tidak sama dengan perasaan atau setia kepada pereka tunggal. Ia tidak dapat diramalkan, yang pada gilirannya, dibuat untuk kelihatan sangat kemas, sangat pelbagai rupa kelihatan tidak dapat dilupakan. Walaupun dia mungkin perlu mengambil pertimbangannya yang semakin meningkat, gaya bersalinnya begitu baik sehingga kita perlu belajar dari itu-walaupun anda tidak mengharapkannya. Dari pembumian gaun malam dengan jaket denim kasual untuk kerja pemotongan untuk kelebihan anda, pelajari mengenai 10 pelajaran gaya bersalin yang diluluskan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − = 53

map