10 Pelajaran Fesyen Summer untuk Belajar dari Karlie Kloss

Karlie Kloss Style - Lead
Berita Splash; Gambar Runway Manhattan / NYC

Andrea Cheng

Jun 13, 2016 @ 2:30 petang

Sama seperti setiap supermodel yang dihadapinya, Karlie Kloss tahu bagaimana mengarahkan sebuah bilik. Dan landasan. Dan permaidani merah. Dan jalan-jalan. Baiklah, secara keseluruhannya, dengan ketinggian 6 kaki 2 inci yang tinggi, gambarnya yang enak, ciri-ciri sempurnanya, dan senyumannya yang sangat menarik. Dia bukan manusia biasa, betul-betul.

Ia membantu juga bahawa dia telah memilih semua jenama berprestij di atas pelupusannya (melihat bagaimana dia menjadi muse kepada semua orang, termasuk Raf Simons, Jason Wu, dan Marc Jacobs), bersama-sama dengan pengetahuan yang sartorial daripada salah satu daripada Stylists Hollywood yang paling berkuasa, Karla Welch. Dan apabila ditinggalkan ke peranti sendiri, supermodel telah membuktikan kecerdasannya untuk menyempurnakan kesempurnaan tugasnya.

Kes keutamaan: Dia memberikan pakaian musim panas yang hangat dan menarik perhatian rayuan jalanan dengan sepasang tendangan putih segar. Dan semasa satu lagi acara yang menarik, dia mengajar kami bagaimana cara menarik diri dari atas ke kaki hitam pada musim panas, dengan gelanggang lekukan tinggi, beg tangan tali pinggang, dan Michael Kors lace-up flat. Dari mengerikan di Cannes untuk memukul gimnasium, pelajari dalam 10 fesyen musim panas ini untuk menyalurkan Kloss dalaman anda ke mana sahaja anda pergi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − 7 =

map