10 Pelajaran Gaya Anda Boleh Belajar dari Margot Robbie’s Bunuh Pejuang Skuad Promo Tour

Margot Robbie's Style - Lead
AKM-GSI; Berita Splash

Andrea Cheng

Ogos 05, 2016 @ 5:00 petang

Pada bila-bila masa ada filem baru, bintang-bintangnya diarak dari satu permaidani merah ke seterusnya dalam minggu-dan kadang-kadang bulan-menjelang tarikh pelepasan. Dan sementara semua itu membuat permata permata yang sangat baik, sangat sedikit tur promosi yang memperlihatkan kami duduk dan mengambil perhatian. Margot Robbie adalah pengecualian yang jarang berlaku.

Kecantikan berambut perang warga Australia yang berusia 26 tahun itu dilakonkan untuk memainkan pengawas yang paling hebat-Harley Quinn (juga yang paling popular kostum Halloween tahun lepas, FYI) -bersihu yang paling hebat musim panas: Skuad Bunuh diri. Dan seperti itu, Robbie telah menjadi bintang buzziest sekitar. Dan walaupun dia menyelamatkan palet itu, senyuman Joker-esque, dan mencelupkan pigtails untuk skrin, coretan bintang luarnya kelihatan telah terbukti sama-sama-kerja dari salah satu Hollywood yang paling berkuasa, Kate Young. 

Perkara yang cemerlang tentang lawatan promo beliau adalah bahawa ia secara konsisten hebat tanpa jatuh ke dalam perangkap yang boleh diramalkan. Dia akan mengambil giliran utilitarian dalam pakaian kargo dan pakaian tempur yang diilhamkan kargo satu hari, kemudian menukar gear dan menyalurkan bohemian dalamannya dengan blus petani ’70-yang terinspirasi seterusnya, dan kemudian dengan lancar berakhir dengan rentetan penampilan moden, minimalis dalam palet warna monochrome yang anggun. Ia hanya begitu baik. Dia fic unicorn ini. Secara harfiah. Kami bermaksud bahawa dalam erti kata yang paling literal – dia memakai gaun unicorn Alexander McQueen yang bersatu dengan perdana dunia yang mencapai keanggunan, glamor, dan kehebohan dalam satu kali kejatuhan. 

Sekarang bahawa dia adalah permaidani merah perlawanan, ia menjadi semakin sukar untuk diingat bahawa Robbie baru ke tempat kejadian hanya tiga tahun lalu dengan peranannya sebagai Naomi Lapaglia dalam The Wolf of Wall Street. Apa permaidani merah tanpa Robbie? Mudah-mudahan, kita tidak perlu mengetahui masa depan. Apa yang kita boleh mengetahui bagaimana cara menggunakan IRL gaya tanpa tenaga, namun tidak dapat diramalkan. Tetap bergulir untuk belajar 10 pelajaran fesyen dari Margot supaya anda juga dapat membunuh setiap kali anda melangkah keluar. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − 16 =

map