10 Potongan Fesyen Tropikal untuk Vibes Vacay Major

Tropika Pieces
Barcroft Media / Getty

Jenna Pizzuta

17 Mei, 2017 @ 5:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Dengan musim bunga yang hampir hujung dan cuaca panas (mudah-mudahan) menghampiri, kini adalah masa yang tepat untuk membeli keperluan penting musim panas anda. Satu trend yang kami teruja untuk melihat kembali musim ini adalah cetakan tropika. Perkara yang bagus tentang trend ini ialah cara berfungsi memakainya. Dengan pelbagai corak untuk dipilih (hutan, Hawaii, bunga, pokok palma, dan lain-lain), anda akan mempunyai pilihan yang tidak berkesudahan untuk dipakai sepanjang musim panas. Kami mencadangkan untuk mencantumkan beberapa bahagian bercetak ke dalam almari pakaian anda! Cuba berpasangan dengan bahagian atas bercetak tropika yang terang dengan seluar putih untuk menyegarkan pandangan anda.

VIDEO: DIY: Frozen Margarita Lime Shots

 

Berjalanlah di sisi liar dan merangkul trend tropika dengan sepuluh keping kegemaran kami, di bawah!

 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − 91 =

map