10 Really, Boots Boots yang Boleh Anda Juga Pakai di Salji

Salji Boots Lead
Getty Images

Andrea Cheng

25 Nov 2015 @ 6:15 petang

Butang salji adalah seperti kasut sepadan dengan pembungkus-mereka sangat besar (sedar diri sedemikian rupa), tidak berbentuk sayap, dan agak tidak menyenangkan, dengan pengecualian beberapa. Itu bukan untuk mengatakan bahawa mereka tidak tanpa faedah mereka, walaupun, seperti hakikat bahawa mereka melakukan pekerjaan yang baik pada penebat dan menjaga pemendakan. Walau begitu, apabila kita mendapati diri kita berada di tengah-tengah jalan keluar, kita tidak boleh membantu tetapi merasa takut kerana kami enggan berpelukan pada but salji yang terlalu kikuk. Lebih daripada sekali kami mendapati diri kami pada acara-acara bergaya pada saat-saat terakhir (badai salji, terkutuk!) Dalam but salji yang tidak begitu licin, dan benar-benar terkoyak.

Untuk mengelakkan misstep but salji yang lain, kami mengepung pasang kalis air yang boleh melanda salji dan lumpur. Dan bahagian yang terbaik-mereka tidak kelihatan seperti but salji. Dari mini terselubung renda ke Chelseas, beli 10 pasangan bergaya ini yang boleh dipakai sepanjang musim, dalam setiap jenis iklim.

BERKAITAN: 12 Boots Salji untuk Beli Sekarang dan Pakai Kemudian

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 69 = 70

map