11 Jenama Baju renang Merangkum Saiz Kepada Bookmark Sekarang

Inklusif Swimwear
Ilustrasi Foto: Kreatif Yang Dihormati. Foto: Bertaubat

Alexis Bennett

Jun 14, 2018 @ 1:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sangat sedih untuk berfikir bahawa begitu banyak jenama besar yang masih belum memanjangkan persembahan baju renang mereka. Di sini kita berada di 2018 mengocok melalui rak bikini dan satu keping yang dibuat hanya sesuai beberapa angka, seringkali tidak realistik. Ya, air pasang berubah. Perlahan-lahan, tetapi, sesungguhnya, semakin banyak peruncit mula berfikir tentang inklusif.

Powerhouses-Like Target dan J.Crew-memastikan bahawa reka bentuk mereka bukan hanya satu-saiz-sesuai-semua, menawarkan 1x, 2x, dan 3x pilihan, ditambah saiz bra yang diperluas. Dan terdapat juga beberapa pendatang baru yang anda perlukan untuk teruskan radar anda. Bissy Swim dilancarkan dengan pemilihan baju renang yang inklusif yang semuanya membosankan. Jenama ini diasaskan oleh model Sukan Illustrated model Allie Ayers, dan garisnya dibuat untuk membantu wanita memamerkan keluk mereka, dan bukan menyembunyikannya.

Sekiranya anda seperti ramai di antara kita dan memerlukan lebih banyak pilihan saiz, maka anda akan menyukai jenama baju renang termasuk kami di bawah.

VIDEO: Kami Cuba Memakai Saman Mandi untuk Bekerja

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − = 14

map