13 Payung Bergaya Anda Tidak Akan Lupakan Di Pagi

Chic Umbrellas - LEAD
Christian Vierig / Getty

Alison Syrett (Teks) dan Taylor Reagan (Pasar)

29 Ogos 2016 @ 6:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Selalunya yang dibeli dari kedai ubat terdekat atau pertunjukan sampingan jalanan, payung biasanya lebih banyak untuk melindungi pakaian anda daripada membuatnya lebih baik. Pada yang terbaik ia membuat anda tetap kering tanpa kelihatan tidak masuk akal; paling teruk ia bertembung dan tragically geser dari kesan air, rivulet mengalir ke satu sisi ketika anda bersandar kepada yang lain. Ia pada dasarnya adalah anak tiri merah dari almari pakaian anda: begitu tidak menarik, ia sering tertinggal.

Kami ada penyelesaian untuk itu. Di hadapan, 13 hujan yang benar-benar menawan merangkumi anda pasti mahu merancang untuk ke hadapan (walaupun selalu bernilai membeli beberapa tambahan untuk kereta dan pejabat sekiranya) dari jenama mewah besar dan kedai-kedai indie sama. Beli sekarang dan mula berdoa untuk mandi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 + = 73

map