14 Gambar Yang Membuktikan Nancy Reagan Adalah Lady Asal dalam Merah

Nancy Reagan Red Dresses New Lead
Dirck Halstead / Koleksi Gambar LIFE / Getty Images

Andrea Cheng

Mac 07, 2016 @ 3:45 petang

Bekas wanita pertama, Nancy Reagan, yang meninggal dunia pada hari Ahad pada usia 94 tahun, dikasihi kerana rahmat dan keanggunannya yang abadi – ia berpengaruh dalam setiap makna perkataan, terutamanya apabila ia datang kepada gaya yang tidak dapat diterima. Berdiri pada 5-kaki-4, Reagan mungkin mempunyai saiz yang kecil, tetapi ia lebih daripada membuatnya dengan kehadiran fesyennya yang hebat dan kepekaan yang kuat. Warna kegemarannya adalah, selepas semua, siren merah.

“Saya selalu suka merah, ia adalah pemetik atas,” katanya sekali lagi tentang keinginannya untuk warna yang tidak beretika. Saman Adolfo yang tidak dapat dilupakan yang dipakai oleh suaminya kepada Ronald Reagan pada tahun 1981 adalah yang pertama kali melancarkan perbarisan lapan tahun pakaian gaun, pakaian renda, dan set skirt yang canggih, masing-masing tepu dalam naungan berapi. Tetapi “Reagan merah” bukanlah satu-satunya tanda dagangan yang meninggalkan jejak yang mendalam dalam sejarah (dia sendiri bertanggungjawab untuk membuat warna Republikan merah), penghargaannya kepada pereka, pendekatannya tanpa pakaian untuk berpakaian, dan dia tanpa cela pakaian bersama meletakkan preseden fesyen Wanita Pertama untuk beberapa dekad yang akan datang.

Tinjau ke 13 kali yang lain, bekas wanita pertama yang menggegarkan Reagan merah.

BERKAITAN: Nancy Reagan, Bekas Wanita Pertama, Mati pada 94 tahun

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 32 = 41

map