15 Aksesori Pakaian Wanita Anda Tidak Mahu Kongsi

Lelaki's Accessories - LEAD
Arkib Bettmann

Alison Syrett Cleary (Teks) dan Sam Broekema (Pasar)

29 Ogos 2016 @ 6:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Manakala pakaian lelaki untuk wanita adalah campuran yang memenangi secara konsisten, pakaian lelaki pada Wanita mempunyai rekod prestasi yang jauh lebih rendah. Pertimbangkan untuk kali terakhir anda secara literal “dipinjam daripada kanak-kanak lelaki:” Adakah mantel sukan yang berbentuk jelek ini sesuai dengan gaya blazer yang besar? Bolehkah awak benar-benar tali pinggang sebuah oxford gergasi seperti pakaian tunik? Adakah anda sedar bahawa inseam yang berlari 6 inci terlalu lama?

Sekiranya anda masih gemetar berjabat kepala anda, tidak, dan oh tak, kami mempunyai cara yang kurang berbahaya untuk membeli seksyen lelaki (atau, anda tahu, almari kawan lelaki yang sangat bergaya): berpegang kepada aksesori . Tanpa isu yang sesuai tetapi dengan kelebihan tomboy tanpa daya, perhiasan yang pada mulanya dimaksudkan untuk seorang dude menyampaikan sikap santai yang anda inginkan tanpa bencana fesyen yang berpotensi. Di sini, pengarah aksesori InStyle Sam Broekema (yang terlalu akrab dengan gadis-gadis fesyen menyerang almari pakaiannya) berkongsi 15 alat tambahan yang sempurna dari sisi kedai yang bernilai untuk mengambil sendiri. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map