15 Aksesori untuk Kiss pada Malam Tahun Baru Daripada Lain Yang Penting

NYE Accessories - Lead
Kesopanan (3); Getty
Olivia Bahou
(TEXT)

dan Ruthie Friedlander
(PASARAN)

28 Dis 2016 @ 4:00 pm
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.
Hadiah Guide Drop Cap

Apabila jam menyerang tengah malam pada Malam Tahun Baru, kami biasanya berpaling kepada rakan kongsi menari kegemaran kami, gula-gula lengan yang boleh dipercayai kami, tarikh kami berpeluang untuk mencuci tangan. Tetapi pada tahun ini, kami tidak berkongsi ciuman tengah malam kami dengan yang lain: Sebaliknya kami menunjukkan penghargaan kami kepada kasut walkable kegemaran kami, beg bahu paling lembut, dan anting-anting yang paling seksi.

Kami kanak-kanak, kami kanak-kanak-tetapi anda tidak mahu ensembel NYE anda menjadi begitu baik, anda akan menulis penghormatan kepadanya? Kami akan mengorbankan tarikh yang sempurna untuk menjaringkan beg Céline yang telah kami nafikan. Tiada penghakiman di sini.

Oleh itu, untuk semua gadis yang menghabiskan lebih banyak masa untuk memilih ansuran Tahun Baru mereka daripada mereka memutuskan mana parti untuk hadir, sila menikmati 15 aksesori NYE yang begitu glam, anda akan mencapainya terlebih dahulu setiap kali.

VIDEO: Tonton Karlie Kloss Dapatkan Sedia untuk Anugerah Fesyen 2016

 

Selain itu, anting-anting Oscar de la Renta tidak akan membatalkan anda pada saat-saat akhir.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map