15 Gaun Kerja #Girlboss Kegemaran Kami Yang Dijual di Nordstrom, Saks, dan Barneys

Terbaik Sale Work Wear - Lead 2016
Kesopanan

Andrea Cheng

24 Mei 2016 @ 5:15 petang

Dewa-dewa jualan telah tersenyum dan membesarkan kami dengan markdowns pereka trifecta yang berjaya di Saks, Nordstrom, dan Barneys. Reaksi yang sesuai haruslah: emoji ini. Ini bermakna akses kepada impian anda (maaf, terbawa-bawa ke sana) semua keping yang anda cenderung pada 40 peratus dengan hanya beberapa kali jari anda. Dan sejak kita sudah berada di tengah-tengah rombakan almari pakaian ketika kami dengan cepat menutup pada musim panas, tidak ada masa seperti sekarang untuk memanfaatkan peluang ini untuk memakai pakaian cuaca yang hangat menyegarkan.

Kami menyaring beratus-ratus pergeseran, sarung, dan baju baju dan memetik keping kegemaran kami yang kami mahu memakai sepanjang musim panas. A mengenali 3.1 Phillip Lim pakaian? Perlu. Pakaian Polo Ralph Lauren di $ 99? Selesai. Tatal ke kedai 15 pakaian yang boleh anda pakai untuk bekerja musim panas ini (dan selama-lamanya). Satu-satunya kaveat: Cepat, ini akan berjalan cepat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map