15 Gaun Putih yang Akan Memberi LBD Anda Cuti

TK
Nicholas Hunt / Getty

Alexis Bennett

Jun 09, 2017 @ 1:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Apa musim panas tanpa perjalanan ke pantai dan pakaian putih-putih? Kami faham jika anda taksub dengan pakaian hitam kecil anda-itu adalah pakaian almari yang penting. Tetapi menambah lwd ke almari anda adalah cara yang sempurna untuk mencapai semangat musim ini.

Apabila cuaca terus menjadi panas, anda akan memerlukan pilihan yang lebih ringan untuk membuatkan anda sejuk. Nasib baik, ada satu ton pereka yang telah diilhami oleh warna, dan mereka telah memberkati kita dengan banyak siluet yang berbeza untuk dipilih. Dan bahagian terbaik tentang gaun putih: Warna terang tidak begitu serius seperti hitam. Itu bererti pakaian putih yang sempurna boleh melakukan tugas berganda, membantu anda melihat keinginan pada pesta koktel dengan tumit dan membuat kenyataan yang bergaya semasa bersiar-siar santai dengan rumah pangsa.

Tidak pasti di mana untuk memulakan carian anda untuk lwd yang sempurna? Tidak mengapa. Kami telah menurunkan pakaian putih kegemaran kami di bawah.

VIDEO: Kendall Jenner Pergi Braless dalam Pakaian Putih Kecil

 

Tinjau ke bawah untuk mencari pakaian putih untuk musim panas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 1 =

map