15 Kasut musim panas yang meliputi jari kaki anda

Musim panas Shoes
‘Getty

Alexis Bennett

23 Mei, 2017 @ 6:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sudah tentu, sundress dan sepasang sandal menjadikan kombinasi gaya yang sempurna pada musim panas. Tetapi kadang-kadang, seorang perempuan hanya mahu menjaga jari kakinya tertutup. Bukan sahaja kerana ghosting pedicurist kami semua musim sejuk adalah tradisi (maaf, tidak maaf), tetapi kerana semua kuman jari kaki anda boleh pickup semasa berjalan sepanjang hari. Plus menggosok kesan asfalt dari bahagian bawah jari kaki anda tidak pernah menyeronokkan.

Pada masa akan datang anda berada dalam mood untuk mengelakkan masuk ke dalam cooties atau mendedahkan jari kaki anda ke semua elemen, cuba tergelincir kaki anda ke dalam kasut dengan sedikit lebih meliputi. Halangan tambahan di antara jari kaki anda dan tanah boleh membuat perbezaan utama. Dan tidak, anda tidak perlu gaya sakrrafis untuk mencari kasut musim panas yang comel dengan lebih banyak liputan. Terdapat espadrilles, flat, dan loafers bergaya yang akan melakukan silap mata.

VIDEO: Bagaimana Mendapatkan Kaki Super Soft

 

Di bawah ini anda akan dapati 15 gaya itu InStyle editor suka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − = 38

map