15 pasangan sandal tumit blok untuk membawa anda dari siang ke malam

Blok Heels - Lead
Edward Berthelot / Getty

Taylor Davies

Jun 23, 2016 @ 1:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Pada bulan-bulan musim panas, kami melayan sandal tumit blok kami seperti but buku lali pergelangan kaki kami: Mereka adalah sekeping wira pakaian kami yang hangat, pembaikan berfungsi untuk hampir setiap kesempatan. Seperti booties, mereka mudah untuk berpakaian dan ke bawah, bekerja dengan baik dengan pakaian dan rok seperti yang mereka lakukan dengan seluar jeans, dan membuat peralihan dari hari ke malam hampir lancar.

Tumit yang disusun atau disekat (sebaik-baiknya di tempat manis 2 hingga 3 inci) hanya mempunyai daya tarikan yang cukup untuk memanjangkan kaki anda, dan juga cukup stabil untuk menjadi nyaman dan boleh dilalui melalui hari kerja yang sibuk dan menjadi jam gembira atau tarikh. Tali di sekeliling pergelangan kaki menambah sokongan tambahan (dan berlaku pada trend), sementara tali menambah daya tarikan seks ke bahkan sesebuah yang paling sesuai dengan pejabat anda.

Warna neutral dan logam membuat pilihan yang paling serba boleh, tetapi kancing, butiran pemotongan laser, dan juga pop bulu boleh mengambil sepasang kasut tumit block ke tahap seterusnya. Kami akan memakai kami dengan kepingan-kepingan malam kegemaran kami yang lain seperti gaun midi, blus yang dipasangkan dengan seluar jeans teman lelaki, dan tentu saja-apa-apa dan semuanya hitam.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 70 = 77

map