15 Swimsuits cantik untuk mengagumkan benjolan Bayi anda

Bersalin Swimwear
Ilustrasi Foto. Photo: Courtesy

Lashauna Williams

10 Mei 2018 @ 11:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Dengan musim berenang yang akan berayun, kami yakin bahawa anda (dan bump bayi anda!) Akan memukul pantai untuk beberapa R & R yang berhak. Dan sudah tiba masanya untuk mengusir idea bahawa pakaian renang bersalin telah menjadi membosankan dan frumpy. Kami memberikan anda carte blanche untuk mengejar cetakan menyeronokkan, siluet retro, dan juga bikini seksi.

VIDEO: Kini Sekarang: 3 Anak Zoë Saldana Membuat Debut Permaidani Merah di Majlis Perjumpaannya

Kami telah mencuba pasaran untuk beberapa pakaian renang bersalin terbaik di luar sana, dan sama ada anda sedang mencari warna-warna cerah, garis leher kekasih, atau cetakan suka bermain, kami telah mendapat anda (dan bonggol anda) yang dilindungi (atau ditemui sebagai kes mungkin). Peraturan untuk berenang bersalin adalah mudah: Tiada peraturan! Anda boleh dengan mudah menikmati bikini berpotensi tinggi kerana anda boleh memotong satu bahagian dalam warna yang menyeronokkan.

Ini adalah yang masa untuk meraikan keindahan badan anda. Tinjau ke bawah untuk melihat beberapa pilihan berenang bersalin kami yang akan berbuat demikian.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − 40 =

map