17 Selebriti untuk Mengandaikan Anda Memakai Pakaian Putih Sedikit Sekarang dan Sentiasa

Sedikit White Dress - LEAD
Gary Gershoff / WireImage; Tiffany Sage / BFA / REX

Andrea Cheng

19 Ogos 2016 @ 12:00 petang

Anda tahu akronim – ada pakaian hijau kecil (LGD), pakaian merah kecil (LRD), seluar pendek hitam (LBS) – tetapi kedua-dua yang masih asli adalah seperti yang anda ketahui, pakaian hitam kecil (LBD) dan pakaian putih kecil (LWD). Sebagai landasan utama dalam almari setiap orang, LBD dikasihi kerana kuasa sartorialnya yang tidak dapat ditandingi untuk mengubah dirinya sendiri dan bekerja untuk hampir setiap masa yang dapat dibayangkan, dari makan tengahari yang rendah untuk urusan mewah (itulah sebabnya ciri ini sangat ajaib). Dan sementara LWD hampir sama seperti dpt dipakai, apa yang kurang dalam fleksibiliti, ia membentuk dalam estetik yang begitu bergaya itu agak aspiratif.

Melangkah ke LWD mengatakan kepada dunia bahawa anda seorang dewasa yang bertanggungjawab-anda sudah tahu dan anda boleh mengatasi nasib hidup dengan sikap ragu-ragu terhadap tumpahan atau noda yang mungkin (walaupun anda secara rahsia mempunyai Tide to Go pena ditahan di dalam dompet anda). Dan mesej itu betul-betul selebriti apa yang mereka tunjukkan setiap kali mereka melangkah ke dalam salah satu pakaian putih kecil yang murni mereka. Ini kelihatannya dengan mudah digilap, mendebarkan chic (mendebarkan, dalam noda mengejutkan dapat disamakan dengan hidup di tepi), dan sering menjadi subjek iri. Ia kelihatan sukar, walaupun tidak mustahil, untuk mencapai, dan bintang-bintang ini adalah bukti hidup itu.

Tinjau untuk melihat bagaimana elit Hollywood telah memeluk putih dalam semua kemuliaannya yang rapi, memecahkan peraturan “tidak putih selepas Hari Buruh” (yang tidak dapat dielakkan datang seperti yang dilakukan setiap tahun), dan menyalurkan diri anda yang paling bertanggungjawab, paling bergaya gaun putih kecil anda dari sekarang hingga akhir musim panas dan seterusnya (kami masih sangat mengesyorkan pena Tide to Go walaupun).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 5

map