20 Cincin Penglibatan Hebat yang Mempunyai Piagam Penyata Utama

pertunangan rings
Kesopanan (4)
Alexis Bennett
(Teks)

dan Marion Fasel
(Pasaran)

Okt 06, 2017 @ 7:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Cinta ada di udara!

Ketika bujangan paling berkuasa di dunia itu memutuskan untuk menetap dengan mencadangkan kepada Amal Alamuddin, dia berbuat seperti seorang pria – pada lutut bended, lengkap dengan cincin pertunangan gaya Hollywood yang glamor lama. Reka bentuk yang memaparkan berlian berlian zamrud 7 karat yang dikelilingi oleh dua baguettes tirus, adalah gaya Grace Grace yang sama diterima dari Prince Rainer of Monaco pada tahun 1956.

Pasangan itu, tentu saja, tidak bersendirian dalam roman dan arena cincin yang indah. Cincin berlian vintaj, zamrud dan emas emas unik yang dilihat di jari penting Mary Kate Olsen mendedahkan dia terlibat dengan Olivier Sarkozy. Dan perpanjangan perkahwinan di Perancis, di mana Kanye memberi Kim sebuah band untuk dipakai dengan Lorraine Schwartz yang tidak sempurna 15-karat stunner.

Tiada pengantin cookie pemotong di sini. Ketiga-tiga cita-cita yang berani ini memberi inspirasi kepada kami untuk memasang 20 cincin pertunangan yang hebat untuk pengantin lelaki yang mencari keperibadian individu dan kepingan pernyataan sensasi. Oleh kerana Clooney telah menukar lagunya dari Mr Non-committal kepada “Perkahwinan Mac,” ia mungkin agak berjuta-juta lelaki memikirkan semula cinta yang serius. Pilih kegemaran anda sekarang, sekiranya berlaku.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 49

map