21 Jenama Fesyen Direka oleh Lelaki Hitam Dan Wanita Yang Perlu Anda Tandakan ASAP

Hitam Brands - Lead
Kesopanan

Alexis Bennett

Mac 01, 2018 @ 4:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Mari kita teruskan momentum dari Bulan Sejarah Hitam dan meraikan beberapa jenama yang bergerak ke hadapan budaya Hitam. Jika anda seperti saya, anda sudah tahu betapa sukarnya untuk mencari pereka fesyen ini. Pasti, saya telah menemui satu atau dua jenama semasa menatal di Instagram dan beberapa yang lain dari carian Google yang tidak berkesudahan. Tetapi tidakkah ia hebat untuk melihat adik-beradik berbakat kami meraikan lebih banyak lagi pada platform media arus perdana (dan bukan hanya pada bulan Februari)?

VIDEO: Menonton Editor InStyle Letakkan Yayasan Gelap Ke Ujian

 

Sebagai editor pada InStyle, adalah penting bagi saya untuk terus memberi mereka pereka hitam berbakat tempat untuk bersinar. Itulah sebabnya saya telah mengumpulkan 21 pencipta kegemaran saya di bawah. Dari pereka pakaian renang untuk pembuat aksesori yang perlu tahu, ini merupakan satu bentuk pereka fesyen hitam kegemaran saya. Semak semula selalunya kerana saya akan terus mengemas kini senarai ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 77 = 82

map