3 Pakaian Yang Sangat Hangat Tetapi Juga Seksi

3 Outfits That Are Extremely Warm But Also Sexy
Christian Vierig / Getty Images
Jenna Pizzuta
(Pasaran)

dan Ruthie Friedlander
(Teks)

29 Jan, 2018 @ 11:30 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Senario: Ia sejuk. Seperti, benar-benar sejuk. Dan anda mempunyai tarikh dengan lelaki itu yang membayar untuk latte anda hujung minggu lepas di Starbucks apabila anda tidak dapat mencari kad kredit anda. Dia pintar. Dia sanggup meminjamkan anda $ 4 untuk kopi anda. Dia memakai baju rajutan yang tebal anda boleh melihat diri anda mencuri. Dia boleh menjadi sempurna.

Jadi apa yang anda pakai apabila ia 15 darjah dan anda masih mahu melihat … panas? Hanya kerana ia sejuk tidak bermakna anda perlu kelihatan seperti seorang lelaki salji. Terima kasih kepada penciptaan perkara seperti Heattech (TERIMA KASIH UNIQLO) anda boleh kelihatan seksi dan tetap hangat untuk tarikh besar seterusnya. Di sini, tiga cara.

VIDEO: 5 Kotak kabur yang anda perlukan di dalam Closet anda

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map