3 Potongan Pelaburan yang Tidak Habis Setiap Wanita Perlu

3 Key Investments - LEAD
Kesopanan (3)

Cindy Weber-Cleary

Jul 28, 2016 @ 3:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Almari pakaian yang serba lengkap adalah persamaan fesyen portfolio kewangan: Terdapat beberapa “pelaburan cip biru” -penyampingkan reka bentuk yang anda boleh mengandalkan dan memakai untuk kemas kini bermusim yang panjang dan kurang mahal.

Jadi di manakah anda perlu meletakkan paling banyak wang? Saya akan mula dengan blazer yang disesuaikan, kot klasik, dan beg harian yang dibuat dari bahan mewah. Tidak seperti barangan keperluan lain, seperti LBD, baju putih, dan skirt pensel, ini adalah keping tahan lama yang, apabila dibuat dari bahan berkualiti tinggi, akan tinggal di dalam almari anda selama bertahun-tahun. Walaupun membeli jenis gaya yang lebih berat ini mungkin merasa tidak bersalah sekarang, apabila panas dan kelembapan melalui bumbung, ini sebenarnya merupakan masa yang sesuai untuk dilihat; dengan barangan pra-jatuh dan kejatuhan yang baru mengesan ke kedai-kedai, anda akan mendapat pilihan terbaik.

Di bawah ini, penembusan apa yang perlu dicari-dan sesetengah pilihan yang mudah untuk melancarkan belanja anda.

Blazer: Bulu blazer yang dipotong, yang dipotong dengan tepat boleh dipakai untuk siang atau petang, dan berfungsi dengan segala-galanya dari celana panjang, hingga pakaian koktel, hingga seluar jeans. Bahu yang agak empuk menyediakan struktur dan menyelaraskan seluruh siluet anda-sama sekali bernilai wang tunai tambahan.

Kot: Walaupun berat kain tepat bergantung pada tempat anda tinggal dan suka melancong, gaya bulu kasmir atau bulu bulu adalah pilihan terbaik dari segi keselesaan, serba guna, dan tidak selamanya. Pastikan ia lutut-panjang atau lebih lama (supaya anda boleh memakainya selama semua pakaian harian anda), dan berpegang pada warna neutral. Hitam adalah seorang yang tidak pandai, tentu saja, tetapi unta, gading, arang, navy, dan blush adalah alternatif yang padat.

Beg itu: Tidak ada yang salah dengan membeli beg pernyataan setiap kali, tetapi pertama-tama anda memerlukan satu beg kulit bersaiz menengah yang berlaku dengan segala-galanya. Memilih sesuatu yang halus (alias, perkakasan yang minimum dan beberapa maklumat mewah) dalam naungan neutral; ia harus cukup besar untuk memegang dompet, eyewear, telefon, dan alat solek kecil, tetapi tidak terlalu besar. Perkadaran in-the-middle ini menjadikannya sesuai untuk hampir semua kesempatan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − = 63

map