4 Rahsia Ashley Graham Belanja Online Seperti Pro

Ashley Graham Clothes Lead
Getty Images

Jennifer Ferrise

26 Okt 2016 @ 3:00 petang

Supermodel Ashley Graham telah menguasai seni membeli-belah dalam talian satu klik pada satu masa.

“Dengan jadual gila saya, saya tidak mempunyai masa untuk berbelanja di kedai lagi,” kata Graham. “Sekarang apabila saya mendapat hari, saya suka mengambil satu jam, naik beberapa laman web dan boom-Memiliki banyak pilihan di depan pintu saya dalam seminggu. “

Di samping untuk melangkau pencahayaan bilik persalinan yang ditakuti di kebanyakan kedai, Graham mengatakan salah satu faedah terbesar untuk mendapatkan semua penghantaran adalah dengan segera anda boleh mencubanya dengan barangan lain di dalam almari pakaian anda untuk melihat sama ada ia bernilai pelaburan. “Kadangkala apabila anda melepaskan sesuatu di kedai atau butik, sukar untuk membayangkan jika ia benar-benar akan pergi dengan kepingan-kepingan lain yang anda sudah gantung di dalam almari anda. Apabila saya di rumah, saya cuba membeli baru dengan staples pakaian saya sekarang dan ia cukup mudah untuk melihat apabila sesuatu berfungsi. Dan sama ada anda sedang mencuba pakaian T-shirt dan seluar jeans atau pakaian koktel, ia hanya berasa lebih selesa di rumah, “tambahnya..

Graham juga berkata untuk membeli dua saiz apabila anda ragu-ragu dan memberi perhatian kepada kualiti kain apabila anda melayari. “Jika item tidak mempunyai regangan dan kelihatan seperti ia berjalan kecil, kosongkan keranjang anda,” katanya. “Saya juga melihat dengan baik peratusan fabrik-berapa banyak sutera berbanding kapas atau spandeks, jadi saya mempunyai idea jika sesuatu akan bertahan selepas mencuci atau dua.”

VIDEO: Ashley Graham Mendedahkan Produk Rambut yang Dia Suka

Untuk lebih banyak strategi dan tapak Graham yang sentiasa memberikan skor fesyen, teruskan menatal. Dan semak lajur bulanannya InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 + = 21

map