$ 40 Seluar Tentera Laut Lama Blake Lively dan Semua Selebriti Kegemaran Anda Memakai

Blake Lively Old Navy
INSTARimages.com

Alexis Bennett

24 Okt 2017 @ 3:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Tiada bunyi yang lebih baik daripada mendengar tiga perkataan kegemaran kami: gaya selebriti yang berpatutan. Sekiranya anda membaca tajuk berita yang sudah anda ketahui, kami akan teragak-agak kerana beberapa selebriti telah memberikan seluar panjang $ 40 seluar panjang Tentera Laut Lama.

Salah satu sheros fesyen kami, Blake Lively, menunjukkan betapa jahitan jeans jenama semasa berada di New York. Bintang berusia 30 tahun itu menyentuh butang putih ke seluar jeans Rockstar 24/7. Seluar jeans itu menawarkan jumlah regangan sempurna yang selesa memeluk angka anda. Dan mereka kelihatan baik dengan apa sahaja, tetapi Lively berpasangan dengan beg Fendi ($ 2,750; farfetch.com) dan suede biru Stuart Weitzman MorePearl sandal ($ 455; bloomingdales.com).

Bahagian terbaik mengenai seluar jeans Rockstar 24/7: Tentera Laut Lama membuat seluar berpatutan dalam saiz biasa, tinggi, kecil, dan panjang. Dan jika anda mencari sesuatu yang istimewa untuk musim ini, Tentera Laut Lama mempunyai seluar suede yang sempurna untuk jatuh. Dan ya, beberapa bintang juga peminat. Teruskan membaca untuk mengetahui seluar yang diluluskan oleh selebriti dari Old Navy.

VIDEO: 6 Potongan Pelaburan Setiap Wanita Harus Memiliki

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − = 47

map