5 Aturan Fesyen Kami Mempelajari di Pameran Anjing Negara

Anjing Handlers - Lead
Steven Donahue, Lihat Spot Run Photography

Rachel Crocetti

24 Nov 2016 @ 2:30 petang

Tidak dinafikan bahawa menunjukkan anjing adalah urusan yang luar biasa. Di antara pups ‘hairdos yang besar dan mantel berkilat, terdapat satu tan waktu dan tenaga yang dihabiskan untuk primping beberapa minit waktu di cincin di mana ia semua tentang pamer.

Tetapi glitz dan glamor tidak hanya berakhir di berkaki empat. Acara ini bergaya untuk anjing dan pengendali mereka sama, dan sementara perhatiannya dimaksudkan untuk berada di anjing, ia dikenal sebagai peraturan yang tidak terucapkan untuk berpakaian untuk mengesankan sebagai penunjukan pengantar. Allison Taylor, seorang penjual wanita di Sparkle Britches Ladies Boutique yang banyak memberi tumpuan kepada menjual pakaian pertunjukan anjing, berkata, “Tidak ada syarat atau peraturan khusus, tetapi ini menghormati para hakim untuk berpakaian dan kelihatan profesional. t mahu mengambil tumpuan anjing anda kerana mereka benar-benar bintang pertunjukan, tetapi berkenaan dengan anjing dan sukan, anda mahu kelihatan sesuai. “

VIDEO: Selebriti yang Mengamalkan Pups mereka yang comel

Dan para wanita di Pameran Anjing Kebangsaan yang disampaikan oleh Purina, pasti membawanya ke jabatan fesyen (dan juga beberapa lelaki!). Ketahui apa yang diambil oleh gaya yang hebat dari apa yang boleh dianggap sebagai acara anjing terbesar tahun ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map