5 Beg Kejatuhan Terjangkau Yang Tidak Dapat Dianggap Mahal

Jatuh Bags - LEAD
IMAXTREE.com; Victor Virgile / Gamma-Rapho; Peter White / Getty
Andrea Cheng
(Teks)

dan Elana Zajdman
(Pasaran)

22 Sep 2016 @ 10:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Musim baru, beg baru-bukan bagaimana ia berlaku? Ugh, jika hanya. Kami jatuh terlalu kuat untuk menyampaikan beg yang sangat menarik pada musim ini, dari gaya tali bahu yang pendek hingga balet yang diperbuat semula, tetapi malangnya, sebahagian dari mereka berlari ke atas ratusan dolar dan beberapa di ribuan. Ia menyakitkan hati, bukan? Dan walaupun ya, kepingan-kepingan pelaburan ini sememangnya “bernilai berbelanja besar,” ia tidak akan menyukainya apabila realiti masuk dan anda tidak mampu membeli makanan atau tempat tinggal. 

Penyelesaian yang jelas di sini: Membawa rumah pilihan yang lebih berpatutan, tetapi satu yang menyentuh semua ciri-ciri beg permintaan yang unik untuk musim ini, itu masih kekal dalam bentuk dan estetik, dan yang paling penting, hanya kelihatan insanely mahal. Unicorn beg ini, sebenarnya, ada, terima kasih kepada pengetahuan luas kami mengenai segala aksesori barang. Lima, sebenarnya, yang boleh menjadi milik anda dengan hanya beberapa jari pada jari anda. Tatal ke kedai mereka sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − = 70

map