5 Gaya Flats Moms Chic Akan Suka Spring ini

Flat For New Moms
Kesopanan

Maria Benetos adalah pengasas bersama Mini-Mode.com, destinasi kandungan dan perdagangan untuk gaya-savvy ibu.

Maria Benetos adalah pengasas bersama Mini-Mode.com, destinasi kandungan dan perdagangan untuk gaya-savvy ibu.

Lebih banyak

Maria Benetos

30 Apr 2016 @ 12:00 petang

Apa hari-hari saya kelihatan seperti: bangun; kepala untuk bekerja; balik rumah; memulakan tumit saya. Dan apa yang mereka jumpa! Buka kaki, pam, platform, saya tidak peduli, selagi mereka kelihatan baik.

Apa hari-hari saya kelihatan seperti sekarang dengan dua kanak-kanak: bangun tidur; menurunkan anak No. 1 di prasekolah, mengejarnya di halaman sekolah untuk langkah yang baik; ambil anak No. 2 ke sekolah rendah, naik di gim hutan dengan dia kerana, baik, saya mengejar anak No. 1, bukan? Kemudian kepala untuk bekerja sehingga tiba masanya untuk gimnastik atau balet atau karate. Stilettos yang menjulang tinggi saya dengan mudah memakai sebelum saya adalah ibu kini diturunkan ke belakang almari saya, hanya keluar untuk bermain apabila minis (seperti dalam tots, bukan hemlines) adalah jauh. Apa yang dilakukan oleh ibu yang berfokus kepada fesyen?

BERKAITAN: 30 Pasangan Flat Spring di Setiap Titik Harga

Aklimat dengan realiti kasut baru anda, tetapi lakukan dengan gaya yang benar kerana, bersyukur, “kasut yang selesa” tidak lagi bermakna membosankan. Berikut adalah lima gaya flat yang akan mengambil seorang ibu dalam perjalanan dari titik A ke titik B, dan setiap perhentian di antara, sementara masih mencari Instagram-siap (seperti saya dan kiddo saya, di atas).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 + = 17

map