5 Kombinasi Sweater-dan-Skirt Itu Akan Membuat Anda Ingin Ini Adalah Jatuh Tahun

Sweater Skirt Combos LEAD
Getty
Andrea Cheng
(Teks)

dan Callie Turner
(Pasaran)

Nov 07, 2016 @ 5:30 petang

Jangan membuang masa lebih lama untuk menghilangkan akhir musim gugur dan permulaan musim sejuk (bacalah krisis mini kita di sini). Kita perlu dewasa, menerima yang tidak dapat dielakkan, dan menikmati setiap saat sekarang, juga musim selendang dan rok sebelum ia menjadi terlalu sejuk dan kita terpaksa mencari penebat dalam pakaian ketat atau seluar (atau keselesaan katil kami). 

Jadi mari kita dapatkannya. Sebagai kegemaran kegemarannya, kombo sweater dan rok sudah setua (memasukkan sesuatu yang sangat tua di sini), yang dikasihi kerana sifatnya yang mudah, fleksibiliti yang tidak berperikemanusiaan, dan sebagai penyelesaian tanpa berfikir untuk canggung di antara temp Adakah saya terlalu panas atau terlalu sejuk? Pasangan ini alamat kedua-duanya). Musim ini, bereksperimen dengan pasangan warna baru (kami terutamanya ke dalam warna pedas), percetakan bercetak maxed out, dan sebaliknya, warna-warna tonal yang disenyapkan. Cari lima pasangan skirt-sweater, di bawah. Kedai mereka, memakai satu setiap hari dalam seminggu, dan kemudian ulangi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map