5 Pakaian Percutian yang Sempurna untuk Setiap Destinasi

Mungkin sedikit lebih daripada orang lain, editor fesyen cenderung untuk merawat percutian mereka sebagai alasan utama untuk bermain berdandan. Kami merenungkan apa sahaja destinasi, bermimpi senario dan pakaian yang disertakan seperti kami berada di tengah-tengah bio-pic yang dramatik berdasarkan kehidupan kita dan bahagian ini adalah montaj perjalanan yang ditetapkan untuk lagu dari Perangkap Temper.

Mengambil watak tertentu atau “mood” pembungkusan menjadikan perjalanan lebih menyeronokkan-dan kami fikir setiap orang perlu mencubanya.

Sebagai contoh, hujung minggu di Nantucket mungkin membawa keluar sisi preppy anda; fikir bikini madras, topi bot jerami, dan warna Ray-Ban ‘Clubmaster’ klasik. Atau, jika anda membungkus untuk melarikan diri aktif di Lake Tahoe, ambil bahagian sporty anda dengan baju renang satu keping zip-up, sandal yang boleh membawa anda dari pantai ke papan dayung anda, dan sepasang retro terinspirasi cermin mata hitam bulat. (Hanya spitballing di sini …)

Tidak kira di mana anda mungkin menjelajah ke musim panas ini, berjanji kepada kami bahawa anda akan bersenang-senang sedikit dengan pembungkusan anda. Tinggalkan banyak hitam di rumah seperti yang anda boleh, merangkul cetakan bermusim dan hiasan, dan batu yang paling besar, cermin mata hitam paling glamor dalam repertoar anda. Di sini, kami telah mengumpulkan lima pakaian yang ideal untuk destinasi musim panas yang berada di bahagian atas senarai harapan perjalanan kami, termasuk Nantucket, Positano dan Tulum.

1. Basikal dan Lobster Rolls di Nantucket

<strong>1. Basikal dan Lobster Rolls di Nantucket</strong><br/>“></div><div class=
ihsan (5)

Pulau Nantucket mempunyai sejarah bertingkat yang bermula sejak berabad-abad, tetapi hari ini merupakan tempat percutian kegemaran bagi penduduk bandar dari seluruh Pantai Timur. Merangkul getaran persediaan pesisir di bandar Massachusetts ini dalam baju renang plaid, slaid kayu Dr Scholl klasik, dan topi jerami gaya peminat yang menyeronokkan.

Kedai rupa: J.Crew bikini atas, $ 50; jcrew.com. J.Crew bikini bottom, $ 44; jcrew.com. Ray-Ban ‘Clubmaster,’ $ 150; nordstrom.com. Kekurangan topi warna, $ 69; lackofocolor.com. Pelompat Madewell, $ 128; madewell.comSandal Dr Scholl, $ 88; nordstrom.com.

2. Gelato dan Cliffside Strolls di Positano

Percutian Fashion EMBED 5
ihsan (5)

Positano, dengan bangunan berwarna-warni yang kelihatannya tergantung dari tebing yang terjun ke Laut Tyrrhenian, baru-baru ini menjadi destinasi paling hangat di sepanjang Pantai Amalfi yang indah. Beri mereka yang terbaik la dolce vita tengok di sana, kerana ruffle bahu, berganda sebagai bodysuit apabila dipasangkan dengan skirt cantik bunga. Sepasang selipar rata yang diikat di pergelangan kaki adalah sentuhan penamat yang sempurna untuk berjalan-jalan di sepanjang jalan batu buntung semasa matahari terbenam.

Kedai rupa: Pakaian renang Lisa Marie Fernandez, $ 430; matchesfashion.com. Zara skirt, $ 40 (asal $ 70); zara.com. Topshop sandal, $ 45; topshop.com. Anting-anting Kenneth Jay Lane, $ 60; shopbop.com. Beg Diane Von Furstenberg, $ 298; shopbop.com.

3. Menaiki Bot dan Memancing di Lake Tahoe

Percutian Fashion EMBED 3
ihsan (5)

Seperti banyak destinasi di musim panas kerana musim sejuk, Lake Tahoe adalah destinasi cuaca yang ideal untuk sesiapa sahaja yang suka aktif seperti yang mereka suka untuk berehat. Jika agenda perjalanan hujung minggu anda termasuk menaiki dayung dan ski air, pastikan anda mengemas baju renang yang akan kekal dan beberapa sandal sporty. Kami suka pemandangan terinspirasi daripada zip-up Tory Sport satu bahagian; dan sandal pelindung praktikal, Teva yang baru-baru ini telah dibangkitkan sebagai kasut paling sejuk untuk musim panas. (Plus, berapa hebat warna baru ?!)

Kedai rupa: Pakaian renang Tory Sport, $ 195; torysport.com. Topi J.Crew, $ 55; jcrew.com. Yolo berdiri papan dayung, $ 1085; yoloboard.com. Cermin mata hitam Saint Laurent, $ 273; matchesfashion.com. Sandal Teva, $ 80; teva.com.

4. Berjemur dan Snorkling di St Lucia

Percutian Fashion EMBED 2
ihsan (5)

Sekiranya anda mencari destinasi tropika yang mempunyai semuanya, tengoklah St Lucia. Pulau tertutup hutan hujan ini menggabungkan sejarah dan budaya dari akar India Timur, Perancis dan Afrika sambil memanjakan beberapa pantai yang paling indah di Caribbean. Kami akan mengemas banyak nada hangat yang bermain dengan baik bersama-sama, seperti kaunter betina, bikini marigold yang kaya dan slaid suede berwarna-warni. Lengkapkan pandangan anda dengan cermin mata hitam mata kucing dan beg pantai yang bergaya.

Kedai rupa: Tory Burch caftan, $ 1995; toryburch.com. Sunday Somewhere sunglasses, $ 270; sundaysomewhere.com. Mansur Gavriel bagal, $ 395; mansurgavriel.com. Eres bikini, $ 435; net-a-porter.com. Soeur tote, $ 165; barneys.com.

5. Meneroka Runtuhan Mayan dan Beachcombing di Tulum

Percutian Fashion EMBED 4
ihsan (5)

Maaf maaf, kami masih lagi benar-benar ke Tulum. Walaupun masyarakat tepi pantai di Riviera Maya telah menerima banyak akhbar dalam beberapa tahun kebelakangan ini, ia masih tinggi dalam senarai destinasi percutian kami kerana pantai-pantai yang indah dan reruntuhan Mayan yang luar biasa sejak berabad-abad yang lalu. Tidak perlu terlalu banyak berfikir tentang pembungkusan anda untuk tempat yang santai ini: Pergi untuk liputan yang bersemangat, pakaian renang yang dicetak, dan cermin mata hitam yang mencerminkan Instagram-siap.

Kedai rupa: Tote Keranjang Perancis, $ 48; tnuck.com. Mara Hoffman satu keping, $ 240; matchesfashion. Cover Heidi Klein, $ 380; net-a-porter.com. Joie sandal, $ 125; shopbop.com. Cermin mata hitam Monster lembut, $ 215; gentlemonster.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 8

map