5 Pakaian Permainan-Hari Diilhamkan oleh Gisele Bündchen

Gisele - Lead
GISELE BUNDCHEN / INSTAGRAM

Alexis Bennett

30 Jan, 2018 @ 5:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Mendapatkan pakaian untuk Super Bowl boleh menjadi rumit, terutama bagi kami gadis fesyen. Anda mungkin mahu bercampur dengan kanak-kanak lelaki, tetapi itu tidak bermakna anda perlu berpakaian sama seperti mereka juga. Tetapi dengan kepingan yang betul anda boleh muat di dalamnya dan masih menonjolkan keperibadian anda yang bergaya.

Siapa yang lebih baik untuk menunjukkan kepada anda bagaimana ia dilakukan daripada Gisele Bündchen? Lagipun, dia adalah isteri kepada pemenang Super Bowl lima kali, Tom Brady, dan salah seorang supermodel paling hebat sepanjang masa. Jadi, anda tahu permainan gayanya selalu di titik-walaupun dia bersorak pada hubbynya di berdiri bola sepak yang sesak. Kami telah membundung lima pakaian kasualnya yang sejuk untuk membantu anda membuat kepala bertukar semasa Super Bowl pada hari Ahad. Oleh itu teruskan bacaan untuk beberapa pemerhatian fesyen utama.

VIDEO: Lihat Gisel Bündchen dan Moments Keluarga Cutest Tom Brady

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − = 69

map