6 Bras Boosting Boosting Terbaik untuk Payudara Set Lebar

Wideset Boob Bra
Kesopanan
Priya Rao
(Teks)

dan Ruthie Friedlander
(Pasaran)

16 Feb, 2018 @ 10:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kami tahu betapa pentingnya pakaian yang sesuai untuk almari pakaian anda, tetapi walaupun masih, membeli-belah bra boleh menjadi sangat menggembirakan, terutamanya apabila berhadapan dengan banyak jenama dan gaya. Kadang-kadang ia membantu membeli kata-kata intim dengan alasan tertentu dalam fikiran, dan tidak kita tidak bermaksud malam hari. Bagi anda yang mempunyai payudara yang tidak menyentuh, bermakna anda boleh meletakkan satu atau lebih jari di antara, membeli-belah untuk bra anda boleh dipecahkan kepada sains.

BERKAITAN: 7 Bintang Menunjukkan Kami Cara Memimpin Putih dan Krim Bersama

Payudara yang lebih luas atau dipisahkan mendapat manfaat daripada beberapa gaya, seperti bra terbenam atau berbentuk segi tiga, yang mendorong mereka bersama-sama. Pakaian baju t-shirt juga boleh menjadi lebih selesa untuk wanita yang lebih luas kerana mereka dibuat untuk setiap hari, dan masih membuat belahan. Dan akhirnya, pelumba belakang atau T-punggung menolak dada dekat bersama, sambil mencetuskan pelangsingan. Di hadapan, 6 coli bintang untuk payudara yang luas.

VIDEO: Cari Out Mengenai Bras Sukan Kami Kami Takut

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − = 31

map