6 Pakaian untuk Saluran Setiap Jenis Selena Gomez dalam Video Bad Liar

TK
selenagomez / instagram

Kim Duong

Jun 21, 2017 @ 4:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Ini adalah kejatuhan video muzik yang mendengar ‘seluruh dunia: “Bad Liar” Selena Gomez datang ke berita kami dengan cara yang sama seperti tarikh akhir yang diharapkan dan lagi membimbangkan. Mungkin ia adalah ketiga-tiga jawatan Instagram cryptic Gomez mengusik kami dengan-kapsyen: “#BadLiar – sebuah filem” – atau mungkin ia adalah hakikat bahawa Kanak perempuan Pengarah Jesse Peretz dalam projek itu. Walau apa pun, gembar-gembur itu adalah nyata dan betul-betul wajar.

VIDEO: Selena Gomez Adalah Total ’70-an Babe dalam Kempen Pelatih Baru

 

Jika anda belum melihat video itu, apakah yang anda lakukan? Tonton sekarang. Selepas itu, anda mungkin berfikir perkara yang sama seperti kita: KITA PERLU SETIAP SELURUH DENGAN BODI KAMI DENGAN SEKARANG. Reaksi yang benar. Beruntung untuk anda, kami telah mendapat anda dilindungi.

Berkaitan: Filem “Bad Liar” Selena Gomez Memiliki Segitiga Cinta Segitiga Crazy

Tatal ke bawah untuk melihat bagaimana anda boleh menyalurkan setiap video ’70s-tastic’ dari video muzik “Bad Liar” Selena Gomez.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 7

map