7 Alasan Untuk Menyukai Gaun Drop-Waist

Olivia Palermo
Pierre Suu / Imej GC

Taylor Davies

09 Ogos 2016 @ 8:00 malam
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Adakah anda di pasaran untuk sedikit kelegaan dari mania pakaian slip yang telah memerintah 2016? Kita juga. Walaupun kita masih menyukai bayang 90-an yang diilhamkan, ia merasakan masa yang sesuai untuk mengubah keadaan. Di sini untuk memberikan pengimbangan yang romantis kepada slip tidak masuk akal adalah pakaian pinggang.

Delpozo dan Victoria, Victoria Beckham telah menunjukkan versi pinggang yang telah dibesar-besarkan dalam beberapa musim terakhir, sementara versi yang lebih dpt dipakai pada setiap hari telah menelan ke dalam koleksi dari Rachel Zoe, Rebecca Taylor, dan RED Valentino musim panas ini.

Mengenai ke mana anda boleh pergi dan apa yang anda boleh lakukan dalam kata pakaian romantis, jawapannya adalah di mana-mana dan segala-galanya, sebenarnya. Nombor panjang midi dari Baum Und Pferdgarten sangat sesuai untuk jam koktail di suatu tempat yang mewah, sementara versi mini bersulam Zara merasakan seperti sesuatu dari kisah dongeng fesyen. Di hadapan, bekerjasama dengan 7 pakaian tercantik untuk memakai musim panas ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 5

map