7 “Boots Dengan Bulu” untuk Pastikan jari kaki anda hangat musim sejuk ini

Shearling
Estrop / Getty

Steffi Lee

Nov 09, 2017 @ 8:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Walaupun saya secara peribadi tidak menyelidiki dunia seluar jeans epal, saya seorang penyokong kuat untuk bot-dengan-bulu. Atau lebih khusus, menggunting, sebagai lapisan kusyen tambahan untuk sol anda. Tetapi butik kupu-kupu mountaineer clunky di mana berkata lapisan berliku hadir, hanya sesuai untuk perjalanan pasir salji atau mendaki Himalaya (kita benar-benar tidak melihat perbezaan dalam kedua-dua aktiviti!).

VIDEO: Krismas Sexy Neil Patrick Harris

Masukkan di bawah tujuh kasut yang boleh dikatakan cantik dan mutlak berfungsi. Kenapa memakai butik itik apabila anda mendapat boot itik Chloe (dibaca: butir-butir perkakasan emas yang hebat dan tali panjang yang lebih besar)? Ini adalah soalan yang anda perlukan untuk bertanya kepada diri sendiri! Atau jika anda tidak dapat melepaskan kelantangan boot tempur kulit, cobalah dengan padding shearling diskret di bahagian dalam. Belanja gembira!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 6

map