7 Seks dan Pakaian Kota Bahawa Saya Masih Pakai Sekarang

tk
Alamy

Alexis Bennett

Jun 01, 2018 @ 12:30 malam
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Seks dan Kota adalah kononnya kira-kira empat wanita yang hidup, bekerja, dan bertarikh di New York City, tetapi jalan ceritanya mudah dilenyapkan oleh pilihan fesyen. Sebagai pereka kostum pameran Patricia Field telah berkata, “Kami telah menceritakan kisah-kisah dan mempamerkan watak-wataknya melalui cara mereka berpakaian.”

SATC, dalam beberapa cara, merevolusikan fesyen. Ia memperkenalkan trend baru yang besar (ingat bahawa pin bunga yang besar, atau tas Fendi baguette?), Fesyen campuran yang tinggi dan rendah, memecah semua “peraturan” (baju kurus, baju kaos sebagai pakaian), dan menyerlahkan beratus-ratus kasut. Sebagai ulang tahun ke-20 pendekatan perdana pertunjukan, ia adalah luar biasa bagaimana relevan pilihan fesyen masih hari ini.

Anda boleh menghabiskan seluruh minggu berpakaian seperti Carrie, watak Sarah Jessica Parker, tanpa kelihatan seperti anda terjebak pada awal tahun 2000an. Miranda kelihatan normal dan almari pakaian wanita berasa lebih relevan berbanding sebelum ini. Gaya preppy Charlotte adalah abadi, dan warna-warna cerah Samantha yang menarik dan siluet seksi selama-lamanya memberi inspirasi. Terdapat terlalu banyak penampilan yang menakjubkan untuk dikira, tetapi kami telah mengumpulkan orang-orang kegemaran kami untuk menyalin di bawah.

VIDEO: Adakah Seks dan Bandar 3 Terjadi?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − = 45

map