7 Seluar Panjang Anda Boleh Pakai Ke Bekerja

TL
Estrop / Getty

ALI PEW

Jul 05, 2017 @ 9:45 malam
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Mendapatkan pakaian untuk bekerja di musim panas boleh menjadi sedikit cabaran. Ia panas, tetapi pemutus kecil tidak betul-betul memotongnya di ruang dewan. Berita baiknya adalah, terdapat banyak pilihan yang akan membuat anda berasa sejuk dan kelihatan digilap di pejabat anda pada musim panas ini.

VIDEO: Musim Sejuk Tidak Akan Datang, Tips Gaya Musim Panas Dari Game of ThronesSophie Turner

 

Berikut adalah beberapa petua untuk berguna kerana anda memilih pilihan membeli-belah musim panas anda. Pertama, memilih gaya dalam kain sutera akan memberikan celana pendek yang lebih profesional. (Anda tidak benar-benar Mengingati denim, adakah anda?) Untuk melihat tempat kerja klasik, pilih gaya dengan pola yang diperiksa. Dan, tinggalkan sandal di rumah: kasut yang digilap, tumit, atau sandal moden adalah satu-satunya kasut seorang wanita bos harus memakai.

Klik untuk memilih terbaik kami dalam seluar pendek SFW, kemudian melemparkan pada blazer dan pergi membunuh persembahan itu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − 57 =

map