7 Toi Et Moi Cincin untuk Tambah ke Koleksi Perhiasan Pelaburan anda

Toi et Moi - lead
Kesopanan

Steffi Lee

20 Okt 2017 @ 7:30 malam
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Terdapat banyak pendapat tentang apa barang perhiasan halus yang anda harus melabur ketika memulakan koleksi anda, dan, terus terang, nasihat itu dapat menjadi sangat menggembirakan. Walaupun pepatah tahun silam “kamu lakukan kamu” selalu berlaku, kita percaya ia tidak pernah salah untuk memberi tumpuan kepada kepingan yang melampaui trend.

VIDEO: Duit syiling: 5 Makanan Pencuci mulut Gila-Mahal 

Perhiasan vintaj adalah sumber yang hebat untuk rujukan untuk melihat apakah reka bentuk dan bahan-bahan berdiri ujian masa. Cincin Toi Et Moi mungkin berbunyi asing dengan lebih banyak cara berbanding dengan bahasa, tetapi mata anda biasa dengan gaya: dua batu yang sama dengan saiznya, tetapi boleh berubah mengikut faktor lain. Warisan vintaj sering mempunyai batu rahang yang menjatuhkan, tetapi pereka moden mempunyai versi yang lebih praktikal.

Berjuanglah ke arah apa yang sedang kita nafikan selepas itu – itu bukan satu kebetulan bahawa ia Toi (satu untuk anda) et Moi (satu untuk saya), adakah ia?!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map