7 Trend Terbaik dari Minggu Fesyen Pengantin

Pengantin Fashion Week Trends LEAD.jpg
Kesopanan

Andrea Cheng

24 Apr 2016 @ 4:15 petang

Trend gaun pengantin mungkin tidak terlalu luas atau berpanjangan seperti yang sedia dipakai, tetapi mereka masih wujud. Selepas Minggu Fesyen Pengantin New York yang paling baru, kami mengalir melalui semua awan tulle, membelah setiap koleksi, dan menunjuk trend pengantin teratas. 

Sekarang terdapat lebih banyak fleksibiliti dari segi apa yang menjadi “pakaian perkahwinan,” pereka pengantin hari ini mempunyai kebebasan untuk mencuba dengan siluet baru, warna, dan bahan untuk mencipta kembali setiap musim. Lihatlah koleksi pengantin musim bunga 2017 terkini sebagai bukti. Sudah tentu, terdapat suspek biasa, seperti bodi corseted dan siluet duyung, tetapi kemudian ada pakaian lelaki yang dipisahkan dengan sentuhan yang berlebihan, warna yang tidak berani, silhouettes luar bahu (rupa itu jadi dalam sekarang), dan tato di atas renda.  

Untuk semua pengantin wanita yang bersedia untuk proses memburu pakaian yang sempurna (atau sesiapa sahaja yang dapat menghargai seni gaya perkahwinan, atau jika anda hanya mencari sesuatu untuk pin), kami memberi anda trend pakaian perkahwinan terulung tujuh tahun depan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 − 76 =

map