8 Gaun Hari Valentine yang Mesra-Curve untuk Malam Tarikh

biru velvet dress with lace trim
Kesopanan

Lashauna Williams

26 Jan, 2018 @ 3:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Hari Valentine harus menjadi malam tarikh yang paling besar tahun ini, dan siapa yang tidak mahu kelihatan hebat untuk seseorang yang istimewa? Terlepas dari gaya atau bajet anda, ada orang yang terjamin yang pasti kelihatan hebat pada anda. Selepas mencari 8 pakaian terbaik yang ditawarkan musim, kami telah datang untuk mencari beberapa tema biasa dan beberapa perbezaan yang mengejutkan.

VIDEO: 30 Rings Dalam 60 Seconds

 

Merah dan hitam membuktikan untuk dicuba dan benar. Merah adalah, tentu saja, warna cinta dan hitam hanya oh-begitu-anggun. Main dengan hemlines, bentuk, kelantangan, dan tekstur untuk menambah sedikit pizzazz atau simpan kesederhanaan dengan siluet klasik. Dan semasa anda ingin pergi untuk gaya lantai yang luas, pastikan anda menyimpan tempat dalam fikiran. Pergi ke opera? Kemudian pergi! Pergi ke filem? Peralihan mudah akan dilakukan.

BERKAITAN: Panduan Hadiah Hari Valentine: Fesyen & Aksesori untuk Dia

Juga, ingat bahawa keseksian adalah di mata penonton dan pergi dengan apa yang membuat anda berasa selesa. Perkara yang menarik mengenai pilihan ini adalah mereka masing-masing menyerlahkan bahagian tubuh yang berlainan dan masing-masing meningkatkan siluet yang rata. Tatal ke bawah untuk melihat kegemaran kami dan kedai anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 7

map