8 Pelajaran Gaya Badass Anda Boleh Belajar dari Zoe Kravitz

Zoe Kravitz Style Lessons - LEAD
Getty Images (2)

Andrea Cheng

Mac 30, 2016 @ 1:30 petang

Fakta: Zoe Kravitz dilahirkan dengan gen badass yang cantik – dia adalah anak sulung rockstar legendarisnya Lenny dan pelakonnya yang menakjubkan seorang ibu Lisa Bonet, yang bermain Denise Huxtable dalam The Cosby Show. Jadi, jenis tahap yang tidak dapat ditandingi adalah hak kelahirannya. Tetapi walaupun banyak telah membuat perbandingan antara ibu dan ibunya (mereka kelihatan seperti saudara perempuan dalam iklan Calvin Klein mereka) dan gaya persamaan antara dia dan ayahnya, seperti lampiran mereka kepada rantai badan, Zoe telah muncul menjadi multi-hyphenate dan ikon gaya moden dalam dirinya sendiri. 

Dan jika ada satu perkara yang boleh kita ambil dari coretan peminat-peminatnya (aka persembahannya yang tidak dapat dilupakan dalam beberapa filem yang anda mungkin dengar, seperti tindakan thriller pemenang Oscar Mad Max: Fury Road atau melanda blockbuster Pemberontak atau Dope), ia adalah komited terhadap krafnya. Tetapi apabila tiba di gaya, dia hanya pergi dengan ususnya, yang telah menghasilkan koleksi yang sangat menarik, belum lagi permaidani merah eksperimen kelihatannya berkisar dari satu nombor berjalur Valentino yang berjaring ke tuks Kanada yang tepat.

“Saya tahu sedikit tentang gaya dan trend dan pereka,” katanya sebelum ini kerana dia akan menerima InStyleAnugerah Bintang Gaya Kejayaan. “Saya seorang yang visual, jika saya melihat sesuatu dan saya suka, bukan kerana pereka tertentu membuatnya atau trend, ini tentang bagaimana perasaan saya ketika saya berada di dalamnya.”

Nah, Zoe boleh menjadi sesuatu yang baik. Bagi seseorang yang lebih suka kesederhanaan daripada segala-galanya dan yang tidak menganggap dirinya “bergaya,” dia secara tidak sengaja menanam estetika yang unik sekali kepadanya (walaupun, ia membantu apabila bestie anda adalah pereka Alexander Wang) – itulah sebabnya kita bulat lapan wajah kegemaran kita yang kita boleh, diharapkan, meniru dan memohon IRL. Tinjau melalui lapan pelajaran gaya badass yang cukup, dengan ihsan Zoe Kravitz, di bawah. 

BERKAITAN: 10 Times Zoe Kravitz Redefined Red Carpet Style

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 1

map