8 Penyunting Fesyen Sweatshirts Dikagumi (dan Sebenarnya Pakai ke Tempat Kerja)

Kegemaran Sweatshirts
Raymond Hall / Getty Images
Alexis Bennett
(Pasaran)

dan Alexis Parente
(Teks)

Feb 09, 2018 @ 3:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kemeja putih, seluar hitam, pukulan tajam. Tidak ada yang mengalahkan ruji pakaian klasik yang boleh dipakai lagi dan lagi. Anda mungkin sudah menumpahkan barang-barang yang mesti ada, tetapi anda mungkin telah kehilangan satu perkara: sweatshirt. Tidak, tidak memukul pullover dari kolej. Kami berfikir lebih jauh di sepanjang garis-garis yang diilhamkan oleh athleisure yang memakai bintang gaya kegemaran kami.

Sudah tentu, anda boleh membuang satu dengan baju pelindung, tetapi baju kusyen cukup serba boleh dipakai ke pejabat. Baiklah, mungkin bukan untuk mereka yang bekerja dalam persekitaran korporat tradisional. Tetapi jika anda mempunyai ruang yang lebih sedikit untuk bermain dengan gaya anda (atau santai Jumaat), baju bergaya bergaya kelihatan bergaya yang dipasangkan dengan rok pensel. Pilihannya tidak berkesudahan, tetapi anda akan menemui 8 baju pengantin kegemaran kami di bawah.

VIDEO: Koin: Apa yang Membuat Jeans Mahal?

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − = 10

map