8 Sneakers Tenis Chic Bahawa Anda Boleh Memakai Mahkamah

Tenis Sneakers - LEAD
Christian Vierig / Getty

Andrea Cheng

Jun 27, 2016 @ 12:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Ingatlah apabila pereka Phoebe Philo mengambil busurnya di kasut Adidas Stan Smith pada pertunjukan Celine musim gugur / musim sejuk 2011? Siapa tahu bahawa momen penting dalam sejarah fesyen ini akan memulakan fenomena sneaker yang begitu besar sehingga ia masih akan kuat lima tahun kemudian?! Dikuasai oleh gerakan athleisure, obsesi Stan Smith ini tidak menunjukkan tanda-tanda mati, dengan hampir setiap bintang gaya jalan memainkan sepasang pada satu titik atau yang lain. 

Dikenali oleh badan putih minimalisnya (barisan mudah tembok bukannya jalur), lakaran Stan Smith pada lidah, dan tab tarik tenis-hijau, sneaker itu pertama kali direka untuk mahkamah pada tahun 1971 sebagai sokongan Adidas oleh tenis pemainnya sendiri Stan Smith. Sekarang, warisannya hidup sebagai kasut “Ia” untuk dipakai dengan segala-galanya, dari pakaian seragam yang tidak bertugas daripada tee putih dan seluar jeans, atau baju baju bawah-bawah untuk momen jalanan yang bergaya (lihat di atas). 

Dan untuk menghormati Wimbledon (yang berjalan dari hari ini hingga 10 Julai) dan kod berpakaian serba putih yang sangat ketat, kami telah mengumpulkan lapan sepatu kasut tenis kami semua putih, termasuk satu pasangan yang sangat popular daripada Stan Smiths, yang cukup bergaya untuk memakai mahkamah. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 − = 48

map