9 Boots Fall Fall Itu Akan Sebenarnya Fit Wanita Dengan Kaki Besar dan Anak Lembu Lebar

TK
Jamie Magnifico

Katie Sturino

10 Okt, 2017 @ 4:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Berjudi untuk mencari kasut comel untuk kaki besar anda? Kami bertanya kepada blogger gaya Katie Sturino dari Gaya 12ish untuk boot beliau memilih musim gugur ini. 

Gaya butik belanja musim gugur membeli-belah apabila anda mempunyai saiz 12 kaki dan anak lembu yang lebar tidak betul-betul menangkap ikan dalam laras, tetapi ia boleh dilakukan! Percayalah, saya telah memakai kasut saiz-12 sejak remaja, dan ia tidak melambatkan permainan kasut saya lagi. Caranya adalah mengetahui jenama mana yang membawa saiz yang diperluas (belum lagi lebar khas), apa jenis bahan yang dicari, dan cara menavigasi jabatan lelaki. Betul … lelaki! Dengan begitu banyak jenama mewah yang memanjangkan gaya tandatangan mereka di kedua-dua lelaki dan wanita, pinjaman daripada kanak-kanak lelaki telah mendapat menghairankan bergaya.

BERKAITAN: Boots Nyaman yang Anda Boleh Pakai Dengan Setiap Pakaian Kejatuhan

Dari gaya Chelsea klasik ke stunners lutut dan segala-galanya di antara, teruskan membaca sembilan pasang but panjang yang sesuai untuk apa sahaja trend yang anda miliki pada musim ini!

VIDEO: Bagaimana Untuk Dapatkan Kaki Super Lembut

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 47 = 54

map