9 Cara Terinspirasi Selebriti untuk Kalung Lapisan

Berlapis Necklaces
Jon Kopaloff / FilmMagic, Courtesy (2)

Andrea Cheng

16 Jun 2014 @ 7:30 pagi

Lupakan semua yang anda pernah ketahui mengenai aksesorisasi. Hari-hari ini, ada apa-apa: mencampurkan logam, bereksperimen dengan tekstil, memaparkan panjang bervariasi dan penyataan berpasangan dengan kenyataan-anda mendapat idea itu. Sebenarnya, lebih banyak kombinasi kalung kalung anda, lebih baik.

Dan bintang-bintang juga mengenalinya. Jika anda seperti Miranda Kerr, berikan paksaan anda untuk melengkapkan sekeping pernyataan potongan emas dengan helai berlian berganda berlipat ganda (atau, versi seragam putih yang berhati-hati untuk dipakai sehari-hari). Atau, ambil isyarat gaya dari Alessandra Ambrosio yang memodelkan pandangan yang sangat keren dengan setong kalung yang halus.

Kaedah-kaedah yang dimaksudkan untuk dipecahkan, sehingga mencapai semua keinginan hatimu dan tumpukan. Kami bulat dan membeli belanjawan yang diluluskan oleh selebriti untuk membantu anda memulakannya. Aksesori dijual secara berasingan.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 − 19 =

map