9 Jaket Denim yang Dijamin Dijamin untuk Dapatkan Anda Perhatikan

Besar Denim Jacket - LEAD
Christian Vierig / Getty; Sulaman oleh LaughingWife

Alison Syrett Cleary

16 Apr 2017 @ 3:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Perbezaan antara jaket jean lama dan barang legenda gaya adalah saiz yang sedikit …. Seperti dalam, tergantung off badan anda kerana mungkin anda secara sengaja membelikannya dua saiz terlalu besar dari kedai vintaj, atau “meminjam” itu dari rakan baik kakak tua anda apabila tiga daripada anda menggunakan menyelinap di sekolah menengah. Daya tarikannya terletak pada rasa spontan, syaitan-boleh-jaga tertentu yang mudah, seperti yang anda berikan untuk kelihatan begitu baik (oh, apa, perkara lama ini?).

Fesyen mendapat ini-itulah sebabnya, bersyukur, kita tidak perlu lagi mencuba kedai-kedai dan eBay untuk pakaian luar denim dengan sempurna sempurna tidak sempurna. Akhir-akhir ini, pereka nama besar dan rantai fesyen sama-sama telah meletakkan pilihan yang cukup besar bagi kita semua untuk menaikkan tahap kita yang lebih besar. Tatal ke bawah untuk membeli 9 kegemaran kami.

VIDEO: 3-Stylin ‘: Tiga Cara untuk Jaket Denim

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map