9 Outdoors-y Tali Sandal Bahawa Even City Girls Will Love

Tali Sandals Lead
Getty

Andrea Cheng

Jun 20, 2016 @ 12:00 petang

Terima kasih kepada kekuatan tegangannya, gegelung tali telah membuktikan nilai asasnya dalam satu tan kawasan, seperti memastikan keselamatan dalam memanjat batu, menaiki bot – dan mengikat sandal lace-up. Dengan sifatnya yang sangat utilitarian, hanya sesuatu yang praktikal seperti tali yang dapat memberi estetik memberikan apa-apa sikap yang tidak masuk akal dan akal. Oleh itu, apabila dibawa ke landasan dalam bentuk tumit dan sandal (lihat: koleksi musim bunga Isabel Marant 2016, di atas), kesannya adalah sejuk nomad bandar yang digabungkan dengan tomboy yang mencabar. 

Dan kini kasut hiking, pullovers bulu, dan pakaian luar-lain sedang bersiap-siap untuk menjadi trend teratas kejatuhan, tidak ada masa seperti sekarang untuk merangkul cintamu di Luar Negeri Amerika Besar (walaupun anda diam-diam gadis dalaman – kami tidak akan memberitahu) dengan pelbagai sandal tali yang mengangguk semua perkara di bahari (dengan gegelung klasik) atau mendaki gunung (dengan tali dinamik). Anchor nombor voile kapas yang berangin dengan tali leher hitam atau mengangkat tema utilitarian dan gaya sepasang dengan tekstil denim-klasik yang lain. Sama ada cara, menukar gladiator kulit anda dan tingkatkan permainan sandal anda dengan satu yang dibuat dari tali.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map