9 Pieces Beli dari Koleksi Uniqlo Terunggul Carine Roitfeld

Uniqlo x Carine Roitfeld LEAD
ihsan Uniqlo

Andrea Cheng

27 Okt 2016 @ 2:00 petang

Ah, “gadis Perancis melihat,” estetika yang sangat sukar difahami bahawa kami telah mendedikasikan banyak cerita tentang menguraikan bahawa sesetengah je ne sais quoi. Adakah ia menjadi obsesi yang agak tidak sihat? Mungkin. Tetapi apa yang telah kita pelajari mengenai gadis Perancis adalah dia kompleks. Dia mempunyai banyak pihak dan personaliti. Dia boleh merangkul glamor pantai semasa bercuti di sepanjang Riviera Perancis di LWD manis dengan bakul rotan sebagai dompetnya, gaya Birken Birken. Atau, dia boleh memancarkan sikap IDGAF, lengkap dengan bedah kepala dua (atau tiga atau empat) sehari, mata sempurna yang tidak sempurna sempurna, dan pakaian yang sekaligus kedua-duanya sangat glam dan teramat sophisticated. Itulah Carine Roitfeld.

Dan untuk sekurang-kurangnya $ 10, anda boleh agak dekat dengan berpakaian seperti gal fesyen Perancis yang buruk. Dalam kerjasama terkini dengan ikon Uniqlo, yang kini telah keluar (!), Dia telah mencipta 43 keping yang mencerminkan gayanya, termasuk mantel cetak harimau bulu tiruan yang menakjubkan (hit di Carine Roitfeld x Uniqlo pelancaran pesta btw), double maskulin – baju mantel, jaket moto licin, keriting camo yang sedikit cincang, dan skirt pensil tinggi seksi seksi. Oh, dan pakaian ketat-begitu baik. Kami memetik sembilan kegemaran kami dari collab, yang anda boleh berbelanja di bawah, atau pergi ke uniqlo.com untuk melihat keseluruhan barisan. Lebih baik lagi, mulai sekarang hingga 3 November, anda boleh mendapatkan $ 30 dari pesanan anda sebanyak $ 200 dengan kod THANKS di checkout. Anda = Status ikon Perancis, hanya beberapa klik sahaja. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − 64 =

map