9 Pieces yang Harus Anda Beli dari Jualan Hari Buruh Luar Biasa H & M

H & M Sale - Lead 2016
Kesopanan

Andrea Cheng (Teks) dan Ann Jacoby (Pasar)

Sep 02, 2016 @ 10:00 pagi

Apa hari untuk hidup: Ia adalah bulan baru, kami 24 jam jauh dari kebebasan (juga dikenali sebagai: hujung minggu Hari Buruh selama tiga hari), dan-tunggu untuk itu-Jualan Hari Buruh epik H & M bermula hari ini. Kami tidak fikir ia mungkin, tetapi peruncit cepat fesyen yang berpatutan mampu menandakan barang pilih dan menjadikannya lebih murah. Ya, sesetengahnya mula serendah $ 5.

Dan ia bukan bahan dari timbunan yang ditolak yang tidak diingini, sama ada. Tidak, barang itu sebenarnya sangat baik. Terdapat kemeja-tunas ke bawah yang sangat sesuai untuk memancarkan pandangan Vetements, pakaian rusuk yang boleh dipakai dengan sendiri sementara ia masih 90 darjah dan dengan lapisan sekali jatuh secara rasmi, dan sangat leeks leher Gucci-esque blaus yang boleh anda pakai dengan mash-up cetakan untuk estetik maximalis.

Pada dasarnya, Krismas datang dari awal hari kerja Hari Kerja H & M hingga 60 peratus dari sekarang hingga Isnin, 9 September. Lebih baik lagi? Gunakan kod 7804 semasa checkout untuk penghantaran percuma pada semua pesanan. Jika anda tidak pasti di mana untuk bermula, tatal untuk melihat pilihan kami. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map