9 Seluar Kuasa Menakjubkan Bahawa Anda Sebenarnya Ingin Pakai

Pantsuits Lead
Getty Images

Andrea Cheng

22 Okt 2016 @ 11:30 pagi

Untuk masa yang lama, pantsuits sering dikritik kerana terlalu konservatif, terlalu diramalkan, terlalu ketinggalan zaman. Walaupun baru-baru ini dua tahun yang lalu, kami menafikan saman yang baik, lebih suka memainkan kegemaran untuk sarung padat atau tiang yang dipoles sebagai jawapan kepada berpakaian kuasa. “Sebanyak peranan jantina bervariasi dalam tenaga kerja negara (terutamanya sejak wanita mula mengungguli lelaki untuk kali pertama lima tahun yang lalu), begitu juga peraturan lama tentang berpakaian untuk berjaya,” kami menulis.

Tetapi sekarang-sudah tentu-Kami makan kata-kata kami. Arus fesyen telah berubah. Celana ini kembali. Dan kita cinta. Sudah tentu, Hillary Clinton dan seluar dua dekadnya mempunyai kaitan dengannya, terutamanya sekarang bahawa dia memecah siling kaca terakhir sebagai penama presiden perempuan pertama dalam sejarah. Hari Pantsuit Kebangsaan (yang hari ini) telah pun dicipta atas sebab itu. Pantsuits, sendiri, telah datang jauh dari pad bantal gergasi ’80-an dan bentuk super boxy (oh tunggu, itu lagi, terima kasih kepada Vetements). Orang-orang hari ini mempunyai potongan moden, tepu dalam warna yang tidak dijangka (berfikir: fuchsia dan zaitun), atau selimut dalam beludru (tekstil terbesar musim ini). Rangking pantsuit seperti bos yang anda ada dengan sembilan kegemaran kami, di bawah. Selamat Hari Selebriti Nasional!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 + = 92

map