A Guide Simbol Cucian Kerana Kita Semua Secara Jujur Dengan Bingung

Dobi Symbols
Laura Simola

Alexis Bennett

26 Jul, 2018 @ 3:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Saya tahu saya tidak boleh menjadi satu-satunya yang terkeliru semasa melakukan dobi. Sekiranya saya menggunakan air panas atau sejuk? Apa itu viskos? Berapa banyak detergen yang terlalu banyak detergen? Setiap kali saya melakukan dobi, ia seperti mengambil SATs sekali lagi. Tetapi sekali untuk semua, saya bertekad untuk menguasai kerja-kerja yang menjengkelkan, bermula dengan memikirkan apa makna semua simbol dobi.

Jika anda pernah membeli apa-apa dari Zara, saya pasti anda mungkin perasan bahawa teg mereka mempunyai banyak halaman Harry Potter buku. Tetapi tidak perlu merasa terancam lagi. Kami telah memecah simbol arahan dobi yang paling penting benar-benar bermakna, supaya anda boleh merasa seperti seorang pro.

VIDEO: ‘Grown-ish’ Star Yara Shahidi Turun Oleh ‘Laundry Dirty’ untuk Menunjukkan Potongan Daripada Almari Pakaiannya

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 + = 93

map